Ledigt jobb för allmänläkare i Vaggeryd

Denna vårdcentral har behov av en läkare som kan stärka upp verksamheten.

Här arbetar du tvärprofessionellt med distriktssköterskor, specialutbildade sjuksköterskor, arbetsterapeut, sjukgymnaster, kurator, undersköterskor och vårdadministratörer.

Uppdraget innebär omväxlande arbetsuppgifter där du får möjlighet att möta och rådge patienter i alla åldrar med varierande sjukdomar. Både drop-in-mottagning och inplanerade patientbesök förekommer.

Sökande bör vara specialist i allmänmedicin eller läkare med tidigare primärvårdsvana.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som läkare

I rollen som allmänläkare hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Läkarjobb i Vaggeryd

I Vaggeryd får du uppleva Småland på riktigt med allt vad det innebär. Naturen inbjuder till stillhet och tystnad och du kommer alldeles säkert kunna hitta ditt eget smultronställe här. Vaggeryd har många olika historiska sevärdheter att besöka. Miliseum är ett militärhistoriskt museum där man kan besöka utställningar som visar historien om ”regementsheden” . I Vaggeryds kommun förekom ända från 1700-talet en omfattande hästvagnstillverkning och Kvarnabergs Hjulverkstad är den enda trähjulsverkstad som finns bevarad i Sverige idag. Vaggeryd kommun har 4 tätorter och dessa är Vaggeryd, Skillingaryd, Hok och Klevshult.

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som läkare. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sara Vikström
Sara Vikström / Konsultchef
Vaggeryd
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ytprwyig HC
Tidsperiod
30-52
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Vihxxjådhy ig hbceg YSPMHKLH
Region/kommun
Jönköping/Vaggeryd
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka