Agila söker läkare till läkarbemanningsuppdrag i Vaggeryd

Denna vårdcentral har behov av en läkare som kan stärka upp verksamheten.

Här arbetar du tvärprofessionellt med distriktssköterskor, specialutbildade sjuksköterskor, arbetsterapeut, sjukgymnaster, kurator, undersköterskor och vårdadministratörer.

Uppdraget innebär omväxlande arbetsuppgifter där du får möjlighet att möta och rådge patienter i alla åldrar med varierande sjukdomar. Både drop-in-mottagning och inplanerade patientbesök förekommer.

Sökande bör vara specialist i allmänmedicin eller läkare med tidigare primärvårdsvana.

Att ta uppdrag som läkare via Agila läkarbemanning

Hos Agila har dina valmöjligheter aldrig varit större! Vi får ständigt in uppdrag för Läkare inom både kommun, region och privata aktörer. Som konsult hos oss väljer du helt själv om du vill arbeta heltid, deltid eller endast helg. Som ett av Sveriges största bemanningsföretag inom vård och omsorg har vi något för alla.

Att ta läkaruppdrag i Vaggeryd

I Vaggeryd får du uppleva Småland på riktigt med allt vad det innebär. Naturen inbjuder till stillhet och tystnad och du kommer alldeles säkert kunna hitta ditt eget smultronställe här. Vaggeryd har många olika historiska sevärdheter att besöka. Miliseum är ett militärhistoriskt museum där man kan besöka utställningar som visar historien om ”regementsheden” . I Vaggeryds kommun förekom ända från 1700-talet en omfattande hästvagnstillverkning och Kvarnabergs Hjulverkstad är den enda trähjulsverkstad som finns bevarad i Sverige idag. Vaggeryd kommun har 4 tätorter och dessa är Vaggeryd, Skillingaryd, Hok och Klevshult.

Om Agila

Agila är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi har vid ett antal tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vår kundkrets finns i såväl Sverige som Norge. Kunderna är vårdgivare i regioner, landsting, kommuner och också i den privata sektorn. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det finns även lokalkontor i Piteå. Om du väljer Agila som arbetsgivare får du möjligheten att arbeta med marknadens skickligaste konsulter. Vårt team är alltid redo att anta nya utmaningar och vi sätter stort värde på din yrkeskompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sara Vikström
Sara Vikström / Konsultchef
Vaggeryd
Faktaruta
Uppdragsgivare
Dqbsrrgb AI
Tidsperiod
52-1 (2024), 5 (2024), 9 (2024), 13 (2024)-16 (2024), 19 (2024)-25 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Hnliqaåvyt ea JYGQOMWH
Region/kommun
Jönköping/Vaggeryd
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka