Allmänläkare sökes till tjänst i Vaggeryd

Söker du ett nytt uppdrag inom primärvården? Välkommen som läkare till denna vårdcentral som erbjuder ett trivsamt och välkomnande arbetsklimat.

Vårdcentralen erbjuder hög medicinsk kvalitet och professionellt bemötande, har god tillgänglighet och arbetar hälsofrämjande. Arbetsuppgifterna består av sedvanligt vårdcentralsarbete med patienter i alla åldrar. Arbetet kommer att innebära både drop-in-mottagning och inplanerade patientbesök.

Vårdcentralen söker en specialist i allmänmedicin eller en läkare med primärvårdsvana.

Att jobba som allmänläkare via Agila

Agila ska vara det självklara valet för dig som är läkare. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt läkaruppdrag.

Vaggeryd en spännande plats för läkaruppdrag

I Vaggeryd får du uppleva Småland på riktigt med allt vad det innebär. Naturen inbjuder till stillhet och tystnad och du kommer alldeles säkert kunna hitta ditt eget smultronställe här. Vaggeryd har många olika historiska sevärdheter att besöka. Miliseum är ett militärhistoriskt museum där man kan besöka utställningar som visar historien om ”regementsheden” . I Vaggeryds kommun förekom ända från 1700-talet en omfattande hästvagnstillverkning och Kvarnabergs Hjulverkstad är den enda trähjulsverkstad som finns bevarad i Sverige idag. Vaggeryd kommun har 4 tätorter och dessa är Vaggeryd, Skillingaryd, Hok och Klevshult.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sara Vikström
Sara Vikström / Konsultchef
Vaggeryd
Faktaruta
Uppdragsgivare
Dougonbeqeury BV
Tidsperiod
6-7, 9-11, 13-19, 21-26, 52, 14 (2024)-25 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Mchlantaoljhtsdm f KIDCLJOTGYBG
Region/kommun
Jönköping/Vaggeryd
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka