Vi söker läkare till läkarbemanningsuppdrag i Vallentuna

Vill du ha ett omväxlande uppdrag på en trivsam arbetsplats? Då är detta uppdrag något för dig.

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifterna som läkare på vårdcentral. Du blir en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för erbjuda en god vård till alla patienter. Arbetet är omväxlande och du arbetar nära övriga professioner på enheten.

Du som söker detta uppdrag bör vara allmänspecialist, gärna med tidigare erfarenhet.

Att ta uppdrag som läkare via Agila

Är du på jakt efter en flexiblare vardag? Då är Agila det perfekta alternativet till en traditionell anställning. Vi får ständigt in nya spännande uppdrag som efterfrågar dig som är läkare. Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta genom bemanningsföretag är detta inget hinder. Vi arbetar med konsulter från alla olika slags bakgrunder. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt första uppdrag, tar vi hand om det administrativa och bistår med resor samt boende om behovet finns. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att arbeta som läkare hos oss.

Vallentuna en spännande plats för läkartjänst

Vallentuna kommun är naturskönt beläget i nordöstra Storstockholm. Från Vallentuna kan du enkelt ta dig till ett av Stockholm största köpcentrum, Täby Centrum eller varför inte besöka Vallentunas egna centrum. Området har härlig natur och är rikt på kulturhistoria. Vill du ägna dig åt sport, motion och friluftsliv finns en uppsjö av möjligheter, antingen i någon av alla anläggningar som finns eller i den vilda och vackra naturen. Om du är intresserad av historia så är Runriket värt ett besök. Det består av nio besöksmål runt Vallentunasjön i Täby och Vallentuna. Den här bygden är unik. Ingenstans i världen finns så många välbevarade runinskrifter som i området kring Vallentunasjön.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Amy Sevelin
Amy Sevelin / Teamleader
Vallentuna
Faktaruta
Uppdragsgivare
EAG Vcfbbotne Mnglvvunos Ekgoælxegonmv
Tidsperiod
28-30
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ånb Psgb h hcf ea Dkhyrkuage
Region/kommun
Stockholm/Vallentuna
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka