Ledigt jobb för allmänläkare i Vara

Vill du ha ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor? Vårdcentralen söker en läkare som kan stärka upp teamet på mottagningen.

De erbjuder en komplett primärvård med mycket under samma tak. I arbetet ingår sedvanligt primärvårdsarbete med både planerade och akuta besök. Du arbetar självständigt och i team med övriga professioner för att erbjuda bästa möjliga vård.

De är i behov av en specialist i allmänmedicin eller en läkare med erfarenhet av primärvård.

Låter detta som ett uppdrag för dig? Vi ser fram emot din asökan!

Att jobba som allmänläkare via Agila

Att arbeta som allmänläkare hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Vara en spännande plats för läkartjänst

10 mil nordväst om Göteborg hittar du den lilla pärlan Vara. Det första du möts av när du rullar in med tåget i Vara kommun är konstverket ”The Blue Orange”. Det är Vara Stationshus som är helt målat i klarblått och utsmyckat med rymdbumlingar skapade av den tyska konstnärinnan Katharina Grosse. Vara kan också stoltsera med ett konserthus med bred repertoar, ett nyöppnat badhus med äventyrsbad och relaxavdelning samt golfbanan Vara-Bjertorp GK som är belägen mitt på Västgötaslätten. För den som är sugen på shopping finns ett flertal små trevliga butiker att strosa runt i. Ett besök på det klassiska konditoriet Conditori Nordpolen är ett måste. Det startades 1903 av systrana Alma och Alvida och var då ett nykterhetscafé.

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Jonas Skelderholm
Jonas Skelderholm / Konsultchef
Vara
Faktaruta
Uppdragsgivare
Wsob Uårsændwr
Tidsperiod
6-31, 35
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Fkxéiqahe bd hfggb NBMF
Region/kommun
Västra Götaland/Vara
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka