Vi söker allmänläkare till läkarbemanningsuppdrag i Vara

Vill du ha ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor? Vårdcentralen söker en läkare som kan stärka upp teamet på mottagningen.

De erbjuder en komplett primärvård med mycket under samma tak. I arbetet ingår sedvanligt primärvårdsarbete med både planerade och akuta besök. Du arbetar självständigt och i team med övriga professioner för att erbjuda bästa möjliga vård.

De är i behov av en specialist i allmänmedicin eller en läkare med erfarenhet av primärvård.

Varför ta läkararbete via Agila?

Vi vill vara det självklara valet för dig som arbetar som läkare. Därför ser vi till att vara en arbetsgivare som alltid ser till dina önskemål och behov. Hos Agila får du en personlig kontaktperson som hjälper dig navigera mellan uppdrag. Vi ser till så att du har allt du behöver för att kunna göra ett bra jobb som allmänläkare. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter påbörjar sina uppdrag kort efter en kontroll av utbildning samt referenser. Vi ser fram emot din ansökan!

Varför läkararbete i Vara?

10 mil nordväst om Göteborg hittar du den lilla pärlan Vara. Det första du möts av när du rullar in med tåget i Vara kommun är konstverket ”The Blue Orange”. Det är Vara Stationshus som är helt målat i klarblått och utsmyckat med rymdbumlingar skapade av den tyska konstnärinnan Katharina Grosse. Vara kan också stoltsera med ett konserthus med bred repertoar, ett nyöppnat badhus med äventyrsbad och relaxavdelning samt golfbanan Vara-Bjertorp GK som är belägen mitt på Västgötaslätten. För den som är sugen på shopping finns ett flertal små trevliga butiker att strosa runt i. Ett besök på det klassiska konditoriet Conditori Nordpolen är ett måste. Det startades 1903 av systrana Alma och Alvida och var då ett nykterhetscafé.

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Julia Högstedt
Julia Högstedt / Konsultchef
Vara
Faktaruta
Uppdragsgivare
Exjj Gæbiækngq
Tidsperiod
1 (2024)-13 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ohhébiyas hd haeae NARS
Region/kommun
Västra Götaland/Vara
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka