Vi söker allmänläkare till uppdrag i Vara

Vill du ha ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor? Vårdcentralen söker en läkare som kan stärka upp teamet på mottagningen.

De erbjuder en komplett primärvård med mycket under samma tak. I arbetet ingår sedvanligt primärvårdsarbete med både planerade och akuta besök. Du arbetar självständigt och i team med övriga professioner för att erbjuda bästa möjliga vård.

De är i behov av en specialist i allmänmedicin eller en läkare med erfarenhet av primärvård.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som läkare

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som allmänläkare på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför läkarjobb i Vara?

10 mil nordväst om Göteborg hittar du den lilla pärlan Vara. Det första du möts av när du rullar in med tåget i Vara kommun är konstverket ”The Blue Orange”. Det är Vara Stationshus som är helt målat i klarblått och utsmyckat med rymdbumlingar skapade av den tyska konstnärinnan Katharina Grosse. Vara kan också stoltsera med ett konserthus med bred repertoar, ett nyöppnat badhus med äventyrsbad och relaxavdelning samt golfbanan Vara-Bjertorp GK som är belägen mitt på Västgötaslätten. För den som är sugen på shopping finns ett flertal små trevliga butiker att strosa runt i. Ett besök på det klassiska konditoriet Conditori Nordpolen är ett måste. Det startades 1903 av systrana Alma och Alvida och var då ett nykterhetscafé.

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Fredrik Östensson
Fredrik Östensson / Teamchef
Vara
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qvbf Fæleåndgi
Tidsperiod
22-35
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Vdaéwgrfq bb baabf PGGF
Region/kommun
Västra Götaland/Vara
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka