Bemanningsuppdrag för oftamolog i Varberg

Är du ögonläkare och redo för ett nytt spännande uppdrag? Ögonmottagningen på detta sjukhus söker en läkare som kan stärka upp verksamheten.

Här arbetar ett kompetent team av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, optiker, ortoptister och sekreterare.

Uppdraget erbjuder omväxlande arbetsuppgifter där du självständigt utreder och behandlar patienter med varierande ögonsjukdomar. Utöver detta ingår övrigt sedvanliga arbetsuppgifter som läkare på ögonmottagning.

Om du är ögonläkare är du välkommen med din ansökan.

Att ta läkaruppdrag som oftamolog via Agila

Arbetet som oftamolog hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Varberg en spännande plats för läkartjänst

I kommunen finns flera prisbelönade spa-hotell som förvaltar Varbergs 200-åriga tradition som kurort. Här finns den ännu äldre medeltida historien med Varbergs Fästning och Hallands Kulturhistoriska museum som självklara mötesplatser. Båt- och motorentusiasten Bo Oskarsson har enligt fackpressen skapat "ett marinmuseum av bästa slag" i Trönningenäs. Om båtar inte är ditt största intresse rekommenderas ett besök för att se Bexells talande stenar ett skogsområde i Grimetons socken. Förutom tänkespråken finns även över 550 inristade namn på mer eller mindre berömda personer, däribland Aristoteles och Selma Lagerlöf.

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sara Wacander
Sara Wacander / Teamchef
Varberg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Aigygjks Epagjuj Bwelsfi -Åigi
Tidsperiod
14-35
Efterfrågad kompetens
Ögonsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qtæjwæmeuåiau hb dic ch Lajdgsc
Region/kommun
Halland/Varberg
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka