Bemanningsarbete för akutläkare i Varberg

Vill du ha ett varierande arbete där du får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll?

Inför det här uppdraget har verksamheten har behov av en Akutläkare.

Verksamheten är en barnmedicinsk specialistmottagning för närområdet. Här utreds, behandlas och följs barn med olika besvär.

Du som söker kan förvänta dig ett omväxlande arbete med goda möjligheter till att utveckla din kompetens.

Läkararbete hos Agila akutläkare

Trivs du med att arbeta som akutläkare men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för läkare som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Varberg en spännande plats för läkararbete

I kommunen finns flera prisbelönade spa-hotell som förvaltar Varbergs 200-åriga tradition som kurort. Här finns den ännu äldre medeltida historien med Varbergs Fästning och Hallands Kulturhistoriska museum som självklara mötesplatser. Båt- och motorentusiasten Bo Oskarsson har enligt fackpressen skapat "ett marinmuseum av bästa slag" i Trönningenäs. Om båtar inte är ditt största intresse rekommenderas ett besök för att se Bexells talande stenar ett skogsområde i Grimetons socken. Förutom tänkespråken finns även över 550 inristade namn på mer eller mindre berömda personer, däribland Aristoteles och Selma Lagerlöf.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Varberg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Iatkxwhe eugrexy Ywgtcaa, Prcftc/Bdfbhqdxbmdg
Tidsperiod
25-33
Efterfrågad kompetens
Akutsjukvård
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Fpåofæpjfædxf ea hbd ff Ofntdbt
Region/kommun
Halland/Varberg
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka