Agila söker röntgenläkare till läkarbemanningsuppdrag i Varberg

Vill du ha ett omväxlande uppdrag på en trivsam arbetsplats? Då är detta uppdrag något för dig.

Denna enheten har behov av en läkare som kan stärka upp verksamheten.

Här väntar ett spännande arbete med omväxlande och varierande arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta med allmänradiologi.

Enheten söker en läkare med specialistutbildning inom radiologi, MR kunskap är meriterande men ej ett krav.

Välkommen med din ansökan

Läkartjänst via Agila röntgenläkare

Som röntgenläkare hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Att ta läkartjänst i Varberg

I kommunen finns flera prisbelönade spa-hotell som förvaltar Varbergs 200-åriga tradition som kurort. Här finns den ännu äldre medeltida historien med Varbergs Fästning och Hallands Kulturhistoriska museum som självklara mötesplatser. Båt- och motorentusiasten Bo Oskarsson har enligt fackpressen skapat "ett marinmuseum av bästa slag" i Trönningenäs. Om båtar inte är ditt största intresse rekommenderas ett besök för att se Bexells talande stenar ett skogsområde i Grimetons socken. Förutom tänkespråken finns även över 550 inristade namn på mer eller mindre berömda personer, däribland Aristoteles och Selma Lagerlöf.

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emma Egier
Emma Egier / Konsultchef
Varberg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Fwjxplru deuktqs, Gbkbvecu/Hsghnwd - Sæismfq
Tidsperiod
40, 43-44, 46-47
Efterfrågad kompetens
Radiologi/bild- och funktionsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Igæcmåcopædyv ga cagff PMTEIND
Region/kommun
Halland/Varberg
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka