Vi söker oftamolog till läkarbemanningsuppdrag i Vefsn

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget hos denna uppdragsgivare. Sjukhuset är i behov av fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet.

På kliniken genomförs utredningar och behandling av de vanligaste ögonsjukdomarna. Dessutom görs grå starroperationer och andra mindre ingrepp.

Enheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Välkommen att söka detta jobb!..

Läkararbete hos Agila oftamolog

I rollen som oftamolog hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Vefsn en spännande plats för läkaruppdrag

Kommunen har fått sitt namn efter floden Vefsna som rinner genom kommunen och ut i Vefsnfjorden. Den första bosättningen i Vefsn kan spåras bak till stenåldern och här återfanns bland annat Norges äldsta skida. Här kan du uppleva en kustlinje som betraktas som en av Norges bästa områden för havskajak, stöta på över 210 arter av fåglar, inklusive havsörn eller passa på att promenera längs med en av alla vandringsleder som erbjuds. Det finns väg- och järnvägsförbindelser till Trondheim och Bodø. Flyg till Trondheim, Bodø eller Oslo.

Om Agila

Agila är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi har vid ett antal tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vår kundkrets finns i såväl Sverige som Norge. Kunderna är vårdgivare i regioner, landsting, kommuner och också i den privata sektorn. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det finns även lokalkontor i Piteå. Om du väljer Agila som arbetsgivare får du möjligheten att arbeta med marknadens skickligaste konsulter. Vårt team är alltid redo att anta nya utmaningar och vi sätter stort värde på din yrkeskompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marielle Linder
Marielle Linder / Konsultchef
Vefsn
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qddiøil iwg, Øli
Tidsperiod
49-11 (2024)
Efterfrågad kompetens
Ögonsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Weqaøku dg dh Yeolo
Region/kommun
Nordland/Vefsn
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka