Ledigt jobb för röntgenläkare i Vefsn

Välkommen som läkare på sjukhusets röntgenavdelning.

Här arbetar du tillsammans med radiologer och andra läkare. På avdelningen utförs konventionell röntgen, CT, MR och ultraljud. Uppdraget består av sedvanliga arbetsuppgifter inom radiologi.

Enheten söker en radiolog som kan behärska röntgen, CT och ultraljud. Erfarenhet av MR är meriterande

Välkommen med din ansökan!

Varför ta läkararbete via Agila?

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som röntgenläkare på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Vefsn en spännande plats för läkartjänst

Kommunen har fått sitt namn efter floden Vefsna som rinner genom kommunen och ut i Vefsnfjorden. Den första bosättningen i Vefsn kan spåras bak till stenåldern och här återfanns bland annat Norges äldsta skida. Här kan du uppleva en kustlinje som betraktas som en av Norges bästa områden för havskajak, stöta på över 210 arter av fåglar, inklusive havsörn eller passa på att promenera längs med en av alla vandringsleder som erbjuds. Det finns väg- och järnvägsförbindelser till Trondheim och Bodø. Flyg till Trondheim, Bodø eller Oslo.

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som läkare hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Markus Örn
Markus Örn / Konsultchef
Vefsn
Faktaruta
Uppdragsgivare
Gwshønd sov, Wødwiob
Tidsperiod
2 (2023), 9 (2023), 13 (2023), 15 (2023)-16 (2023), 18 (2023), 26 (2023), 30 (2023)-34 (2023)
Efterfrågad kompetens
Radiologi/bild- och funktionsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Gfbufssphr df eife VMJUØKY
Region/kommun
Nordland/Vefsn
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka