Röntgenläkare sökes till uppdrag i Vefsn

Den här mottagningen fokuserar på att erbjuda högkvalitativa medicinska tjänster och letar nu efter en ny passionerad medarbetare att bli en del av teamet.

Mottagningen fokuserar på att erbjuda medicinsk bildbehandling.

Det dedikerade team av yrkespersoner strävar efter att skapa en positiv inverkan på patienternas liv genom innovativa metoder och personlig vård.

På mottagningen erbjuds du en stimulerande arbetsmiljö och möjlighet att vara en del av ett team som strävar efter excellens inom hälso- och sjukvårdssektorn.

Att ta bemanningsuppdrag som röntgenläkare via Agila läkarbemanning

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Läkare hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som röntgenläkare hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Läkarjobb i Vefsn

Kommunen har fått sitt namn efter floden Vefsna som rinner genom kommunen och ut i Vefsnfjorden. Den första bosättningen i Vefsn kan spåras bak till stenåldern och här återfanns bland annat Norges äldsta skida. Här kan du uppleva en kustlinje som betraktas som en av Norges bästa områden för havskajak, stöta på över 210 arter av fåglar, inklusive havsörn eller passa på att promenera längs med en av alla vandringsleder som erbjuds. Det finns väg- och järnvägsförbindelser till Trondheim och Bodø. Flyg till Trondheim, Bodø eller Oslo.

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emma Egier
Emma Egier / Konsultchef
Vefsn
Faktaruta
Uppdragsgivare
Jmedøyn bho, Nøettpu
Tidsperiod
10, 12-14, 22, 25-28, 30, 38
Efterfrågad kompetens
Radiologi/bild- och funktionsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Sajhedofdg ab hcbh CAUAØMX
Region/kommun
Nordland/Vefsn
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka