Ledigt jobb för allmänläkare i Vellinge

Till denna vårdcentral söker vi en glad och effektiv läkare som vill bidra till teamarbetet. Hit kommer patienter i alla åldrar vid sjukdom, skador eller för att få stöd och råd i hälsorelaterade frågor. Arbetsuppgifterna består av sedvanliga primärvårdsuppgifter.

Sökande bör vara allmänspecialist. Kunskaper i ordinationssystemet Pascal är eftertraktat, och tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats är meriterande.

Att ta läkartjänst som allmänläkare via Agila

Att arbeta som allmänläkare hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Vellinge en spännande plats för läkarjobb

Vellinge kallas för Sveriges sydvästligaste hörn och kommunen omfattar Falsterbonäset med tvillingstäderna Skanör och Falsterbo och de större orterna Höllviken, Ljunghusen och Vellinge. Vellinge har massor med vita sandstränder och härligt badvatten. För den som gillar att spela golf finns det hela 5 golfbanor. Om man är intresserad av hästar så ska man inte missa det ärliga evenemanget Falsterbo Horse Show. Är det istället fåglar man intresseras av så har man verkligen kommit rätt. Vellinge kommun besöks varje år av fågelskådare från hela världen. Här passerar miljontals flyttfåglar på sin väg söderut på hösten och norrut på våren. Mats Näslund, legendarisk ishockeyspelare, är från kommunen.

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Izabelle Kempe
Izabelle Kempe / Konsultchef
Vellinge
Faktaruta
Uppdragsgivare
Nnlhkjke Gh
Tidsperiod
22
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Bjmfi. c s XXKYJALR
Region/kommun
Skåne/Vellinge
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka