Internmedicinare sökes till arbete i Vestfold og Telemark

Läkare sökes för spännande uppdrag på denna verksamhet. Denna enhet är i behov av fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet.

Enheten omfattar avdelningar och sektioner som behandlar patienter med mag-/tarm-, infektions-, hjärt-, njur-, lung- och hormonsjukdomar. Dessutom behandlas patienter med stroke och neurologiska sjukdomar samt patienter som behöver rehabilitering. Här finns även ett akut geriatrisk team.

Om du tycker att detta uppdrag låter intressant är du välkommen in med din ansökan redan idag!

Varför ta läkarjobb hos Agila?

I rollen som internmedicinare hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Läkarjobb i Vestfold og Telemark

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Vestfold og Telemark
Faktaruta
Uppdragsgivare
Wegms lyg, Lnpfkkd
Tidsperiod
26-35
Efterfrågad kompetens
Internmedicin allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Teqtotpxojuq db hcfi NRHNL
Region/kommun
Vestfold og Telemark/Orcah
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka