Agila söker akutläkare till uppdrag i Vestfold og Telemark

Söker du ett stimulerande och utvecklande uppdrag? Sjukhuset är i behov av en medarbetare för att stärka upp verksamheten. Du blir en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för att erbjuda en god vård till alla patienter. Du kan förvänta dig ett spännande och utvecklande arbete i varierande tempo.

Enheten erbjuder vård inom medicinsk behandling och kirurgi, laboratorietjänster, röntgen, CT och ultraljud.

För dig med intresse av internmedicin väntar ett roligt och spännande uppdrag!

Att ta läkararbete som akutläkare via Agila

Som akutläkare hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hitta en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vi vill att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som till exempel resor och när det behövs även boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag som akutläkare.

Vestfold og Telemark en spännande plats för läkararbete

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Vestfold og Telemark
Faktaruta
Uppdragsgivare
Mvupptve xfi, Ctsbkby
Tidsperiod
48-52 (2024)
Efterfrågad kompetens
Akutsjukvård eller Internmedicin allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jqljuj Svhxqusobf phic i ccfd LPMSKLQV
Region/kommun
Vestfold og Telemark/Oxaursfr
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka