Agila söker internmedicinare till läkarbemanningsuppdrag

Läkare sökes för spännande uppdrag på denna verksamhet. Denna enhet är i behov av fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet.

Enheten omfattar avdelningar och sektioner som behandlar patienter med mag-/tarm-, infektions-, hjärt-, njur-, lung- och hormonsjukdomar. Dessutom behandlas patienter med stroke och neurologiska sjukdomar samt patienter som behöver rehabilitering. Här finns även ett akut geriatrisk team.

Att ta läkarjobb som internmedicinare via Agila

Arbetet som internmedicinare hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Varför läkaruppdrag i Vestfold og Telemark?

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Vestfold og Telemark
Faktaruta
Uppdragsgivare
Plirv tie, Vhadkdv
Tidsperiod
22-33
Efterfrågad kompetens
Internmedicin allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ywchnoktrqmq fd gbgg ELSBT
Region/kommun
Vestfold og Telemark/Fdeah
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka