Bemanningsuppdrag för allmänpsykiatriker i Vestfold og Telemark

Är du psykiater med intresse för arbete i vårt grannland?

Till detta uppdrag söker vi dig som är intresserad av att arbeta inom den psykiatriska öppenvården. Hit kommer patienter med psykossjukdomar som beviljats behandling inom specialisthälsovården. I arbetet ingår sedvanliga arbetsuppgifter som bedömning, utredning och behandling samt att verka ambulerande inom Telemarksområdet.

Att ta tjänst som läkare via Agila

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som allmänpsykiatriker på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför läkartjänst i Vestfold og Telemark?

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Markus Örn
Markus Örn / Konsultchef
Vestfold og Telemark
Faktaruta
Uppdragsgivare
Rpleg yhm, Obnm - Brgaowqx ATN ya woreuxc
Tidsperiod
48-22 (2024)
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Katduorgfwoj eg aigh NQBFR
Region/kommun
Vestfold og Telemark/Yljof
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka