Vi söker urolog till läkarbemanningsuppdrag i Vestfold og Telemark

Avdelningen är dedikerad till att erbjuda högkvalitativ vård och service till patienterna. Teamet består av erfarna och engagerade yrkespersoner som arbetar tillsammans för att skapa en positiv och stödjande vårdmiljö.

Som medarbetare på avdelningen kommer du att stödja teamet i att säkerställa en smidig och effektiv patientvård. Arbetsuppgifterna inkluderar b.la. patientmottagning och samarbete med övriga teammedlemmar för att säkerställa en hög standard av vård.

Att ta uppdrag som läkare via Agila

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som urolog med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Att ta läkarjobb i Vestfold og Telemark

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michaela Brännström
Michaela Brännström / Konsultchef
Vestfold og Telemark
Faktaruta
Uppdragsgivare
Mbkhr qel, Nddwtox
Tidsperiod
8-22
Efterfrågad kompetens
Urologisk kirurgi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Hsqggphwhvpl ha daeh VCIES
Region/kommun
Vestfold og Telemark/Qohox
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka