Vi söker barnmedicin till uppdrag i Vestland

Är du specialist i barnsjukdomar med ett brinnande intresse för neonatalmedicin? Verksamheten söker en engagerad och kompetent pediatriker deras barn- och ungdomsavdelning.

Här får du möjligheten att arbeta med barn och ungdomar från för tidig födsel (från och med graviditetsv.a 31) upp till 18 år.

Har du erfarenhet av neonatal intensivvård från graviditetsv. 32 är det meriterande, men inte ett krav. Ta chansen att bli en del av vårt dedikerade team och bidra till att ge våra yngsta patienter den bästa möjliga vården!

Varför ta läkarbemanningsuppdrag via Agila?

Som barnmedicin hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Att ta läkarjobb i Vestland

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Vestland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Møull xxn, Jwpiy qlv.
Tidsperiod
35-40
Efterfrågad kompetens
Barn- och ungdomsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Region/kommun
Vestland/Fvwqutwjw
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka