Internmedicinare sökes till jobb i Vestland

Medicinska avdelningen på sjukhuset söker en läkare för arbete på allmän internmedicinsk avdelning med akutfunktion och eventuell polikliniskt utifrån eventuell specialisering.

Varmt välkommen in med en ansökan ifall detta uppdrag skulle vara intressant.

Varför ta läkarjobb hos Agila?

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som läkare hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Läkartjänst i Vestland

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Vestland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Igynotari vgu, Mwaaael
Tidsperiod
51-52
Efterfrågad kompetens
Internmedicin allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ntnplghjsbnjt db efdb SQXJRLSDPLNC
Region/kommun
Vestland/Uewo
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka