Bemanningsuppdrag för allmänpsykiatriker i Vestland

Söker du ett stimulerande och utvecklande uppdrag? Denna verksamhet är i behov av en läkare för att stärka upp verksamheten. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifterna som läkare på både öppen- och slutenvården. Du blir en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för erbjuda en god vård till alla patienter. Arbetet är omväxlande och du arbetar nära övriga professioner på enheten. De söker en specialist inom psykiatri. Sökande med intresse av kontinuitet kommer att prioriteras.

Att jobba som allmänpsykiatriker via Agila

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som allmänpsykiatriker. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Vestland en spännande plats för läkarjobb

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Stridh
Marie Stridh / Konsultchef
Vestland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Oøyle uqn, Xdpt - tsmf pgsdrjs
Tidsperiod
1 (2023)-13 (2023)
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Lcfqfsnwcyfit ghga RØRMH
Region/kommun
Vestland/Mbmxkvlin
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka