Ledigt jobb för allmänpsykiatriker i Vestland

Letar du efter en stimulerande och utvecklande utmaning? Denna enhet består av distriktspsykiatri, regionalt beroendecenter, akuta- och frivilliga inläggningsavdelningar och nu behöver öppenvårdsmottagningen förstärkas med en psykiatriker.

Öppenvårdsmottagningen är nu i behov av att stärka upp verksamheten med en psykiatriker. Här sköts sedanvanliga arbetsuppgifter så som behandling och utredning. Här ges bland annat kognitiv/metakognitiv terapi, psykodynamisk behandling, emotionsfokuserad terapi, traumabehandling och mentaliseringsbaserad terapi. Du blir en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för att erbjuda en god vård till alla patienter.

Välkommen att kontakta oss för mer information!

Att ta läkarjobb som allmänpsykiatriker via Agila

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som allmänpsykiatriker, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Varför läkarjobb i Vestland?

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Jessica Bylund
Jessica Bylund / Konsultchef
Vestland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Køluf - RBF qpp
Tidsperiod
13-32
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Cigbekvogljfb iagc NØFHO
Region/kommun
Vestland/Bskipjjwm
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka