Agila söker allmänpsykiatriker till uppdrag i Vestland

Är du redo för en ny utmaning? Du blir en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för att erbjuda en god vård till alla patienter. Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete på denna enhet.

Verksamheten erbjuder utredning, behandling och vård för patienter med psykos i olika faser. Här utförs bland annat dygnsbehandling av akuta psykoser samt behandlingar för unga med symptom på psykoser.

Enheten söker dig men tidigare erfarenhet av liknande arbete.

Vad innebär det att ta bemanningsuppdrag som läkare

Är du på jakt efter en flexiblare vardag? Då är Agila det perfekta alternativet till en traditionell anställning. Vi får ständigt in nya spännande uppdrag som efterfrågar dig som är allmänpsykiatriker. Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta genom bemanningsföretag är detta inget hinder. Vi arbetar med konsulter från alla olika slags bakgrunder. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt första uppdrag, tar vi hand om det administrativa och bistår med resor samt boende om behovet finns. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att arbeta som läkare hos oss.

Att ta läkartjänst i Vestland

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Markus Örn
Markus Örn / Konsultchef
Vestland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Vlnatohux ytl, Biit ber ekliuuw
Tidsperiod
8-26
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Pgfpfeufdd cQ iegd Wpkmyf
Region/kommun
Vestland/Xcyerq
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka