Ledigt jobb för röntgenläkare i Vestvågøy

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete!

Denna röntgenenheten gör ca 16 000 undersökningar per år och söker nu en läkare som vill ha ett utmanande och roligt arbete.

I uppdraget ingår att granska bilder från såväl konventionell röntgen som ultraljud, datortomografi, MR kompetens är meriterande men inget krav.

Jour och beredskap kan förekomma men är ej ett krav.

Att ta uppdrag som röntgenläkare via Agila

Är du på jakt efter en flexiblare vardag? Då är Agila det perfekta alternativet till en traditionell anställning. Vi får ständigt in nya spännande uppdrag som efterfrågar dig som är röntgenläkare. Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta genom bemanningsföretag är detta inget hinder. Vi arbetar med konsulter från alla olika slags bakgrunder. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt första uppdrag, tar vi hand om det administrativa och bistår med resor samt boende om behovet finns. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att arbeta som läkare hos oss.

Vestvågøy en spännande plats för läkararbete

Vestvågøy är känt för bra fiske, spektakulära naturattraktioner som norrsken och midnattssol. Paddla kajak emellan öarna, fiska för fångsten av ditt liv, eller leta efter havsörnarna som flyger högt på himlen. Tack vare områdets varierande landskap, kan du vandra, åka skidor eller fiska utan att ta dig särskilt långt. Detta är också en av Norges bästa platser för surfing. Mellan slutet av maj och mitten av juli kan du uppleva midnattssolen, medan norrskenet kan ses från september till mitten av april. Det går regelbunden trafik från alla större städer i Norge till Bodø flygplats som finns i närheten. Flygtiden från Oslo till Bodø är ungefär en timme och trettio minuter, och ytterligare 20-30 minuter därifrån till Vestvågøy.

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emma Egier
Emma Egier / Konsultchef
Vestvågøy
Faktaruta
Uppdragsgivare
Fjbecep tvc, wøjcshe
Tidsperiod
14, 20, 22, 29, 31-32, 36-39
Efterfrågad kompetens
Radiologi/bild- och funktionsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Wdffayuynbskk ha QOCTXDN
Region/kommun
Nordland/Vestvågøy
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka