Röntgenläkare sökes till arbete i Vestvågøy

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete!

Denna röntgenenheten gör ca 16 000 undersökningar per år och söker nu en läkare som vill ha ett utmanande och roligt arbete.

I uppdraget ingår att granska bilder från såväl konventionell röntgen som ultraljud, datortomografi, MR kompetens är meriterande men inget krav.

Jour och beredskap kan förekomma men är ej ett krav.

Läkaruppdrag via Agila röntgenläkare

Att arbeta som läkare kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Att ta läkarjobb i Vestvågøy

Vestvågøy är känt för bra fiske, spektakulära naturattraktioner som norrsken och midnattssol. Paddla kajak emellan öarna, fiska för fångsten av ditt liv, eller leta efter havsörnarna som flyger högt på himlen. Tack vare områdets varierande landskap, kan du vandra, åka skidor eller fiska utan att ta dig särskilt långt. Detta är också en av Norges bästa platser för surfing. Mellan slutet av maj och mitten av juli kan du uppleva midnattssolen, medan norrskenet kan ses från september till mitten av april. Det går regelbunden trafik från alla större städer i Norge till Bodø flygplats som finns i närheten. Flygtiden från Oslo till Bodø är ungefär en timme och trettio minuter, och ytterligare 20-30 minuter därifrån till Vestvågøy.

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Markus Örn
Markus Örn / Konsultchef
Vestvågøy
Faktaruta
Uppdragsgivare
Kywkeat uen, eøqdbcf
Tidsperiod
27-29, 32, 42, 45, 51-52
Efterfrågad kompetens
Radiologi/bild- och funktionsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qhbsbwsiqmtqc ei DTINYIF
Region/kommun
Nordland/Vestvågøy
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka