Barnakardiolog sökes till uppdrag i Viken

Är du redo för en meningsfull och givande karriär där barnens hälsa är i fokus? Då är detta uppdrag för dig!

Barn- och ungdomskliniken tar emot barn och unga från 0-18 år med alla typer av medicinska och kirurgiska tillstånd. Huvuduppgiften är att utreda och behandla barn och unga på bästa möjliga sätt.

Som läkare på detta uppdrag kommer du att möta patienter med varierande sjukdomstillstånd och vårdbehov. Du kommer att arbeta i ett engagerat team av kompetenta kollegor.

Vad innebär det att ta bemanningsuppdrag som läkare

Vi vill vara det självklara valet för dig som arbetar som läkare. Därför ser vi till att vara en arbetsgivare som alltid ser till dina önskemål och behov. Hos Agila får du en personlig kontaktperson som hjälper dig navigera mellan uppdrag. Vi ser till så att du har allt du behöver för att kunna göra ett bra jobb som barnakardiolog. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter påbörjar sina uppdrag kort efter en kontroll av utbildning samt referenser. Vi ser fram emot din ansökan!

Läkaruppdrag i Viken

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michel Barjakob
Michel Barjakob / Teamchef
Viken
Faktaruta
Uppdragsgivare
Fdyxpwao ldy, Vrkw ls qdjpqasuppdrhg
Tidsperiod
29-52
Efterfrågad kompetens
Barn- och ungdomskardiologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Region/kommun
Viken/Døjobuqku
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka