Ledigt jobb för allmänpsykiatriker i Viken

Om du söker efter en spännande arbetsplats med varierande arbetsuppgifter, ska du överväga att söka detta uppdrag. Här kommer du att ha möjlighet att arbeta självständigt med egenansvar och ta ansvar för olika uppgifter.

Enheten är dedikerad till att tillhandahålla barn- och ungdomspsykiatrisk service till barn mellan 0-18 år. Personalen förstår att barn och ungdomar kan ställas inför olika utmaningar och behov inom sin psykiska hälsa, och de är här för att erbjuda professionell och individanpassad vård.

Enheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Läkarjobb via Agila allmänpsykiatriker

Att arbeta som läkare kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Varför läkartjänst i Viken?

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Markus Örn
Markus Örn / Konsultchef
Viken
Faktaruta
Uppdragsgivare
Vmvwygaqu kau, Vgrx - XHY
Tidsperiod
9-40
Efterfrågad kompetens
Barn- och ungdomspsykiatri eller Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Vctsjnbo akbw h eifd LBIDIUEDC
Region/kommun
Viken/Xxlghfxpx
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka