Bemanningstjänst för lungläkare i Viken

Sjukhuset efterfrågar nu en erfaren läkare inom lungmedicin, med lång erfarenhet av alla typer av behandlingar inom lungsjukdomar, men speciellt inom lungcancer. Kan man thoraxkirurgi så är det önskvärt, då detta handläggs här.

Uppdrag avser olika typer av behandlingar inom lungmedicin såsom lungcancer, thoraxkirurgi och sedvanligt avdelningsarbete.

Välkommen in med en ansökan om detta skulle vara intressant.

Att ta uppdrag som lungläkare via Agila

Är du på jakt efter en flexiblare vardag? Då är Agila det perfekta alternativet till en traditionell anställning. Vi får ständigt in nya spännande uppdrag som efterfrågar dig som är lungläkare. Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta genom bemanningsföretag är detta inget hinder. Vi arbetar med konsulter från alla olika slags bakgrunder. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt första uppdrag, tar vi hand om det administrativa och bistår med resor samt boende om behovet finns. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att arbeta som läkare hos oss.

Viken en spännande plats för läkartjänst

Om Agila

Är du läkare och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Viken
Faktaruta
Uppdragsgivare
Jtvngspty Øjbayek JY
Tidsperiod
5-35
Efterfrågad kompetens
Lungsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ljdccijrc Ølvdreo IA, Olgwkmou bie, ehgi Dtåbgk
Region/kommun
Viken/Imsud Ømtbcix
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka