Vi söker lungläkare till uppdrag i Viken

Är du intresserad av en inspirerande och lärande arbetsmiljö där du ges chansen att växa och utvecklas? Då är detta uppdrag något för dig!

Du kommer att vårda patienter med lungsjukdomar såsom lungcancer eller KOL. I denna arbetsmiljö blir du en integrerad del av ett kompetent och engagerat team, samarbetande för att erbjuda högkvalitativ vård till varje individ som besöker avdelningen.

Enheten söker dig med tidigare erfarenhet av liknande arbete.

Att ta läkarjobb som lungläkare via Agila

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som läkare hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför läkartjänst i Viken?

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Viken
Faktaruta
Uppdragsgivare
Eiyxjfxjo Øyblahe QP, Eehcy
Tidsperiod
1 (2024)-26 (2024)
Efterfrågad kompetens
Lungsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Bcwcvjbtd Øshpsdy LG, Lebmvrab cff, iibb Plælvd
Region/kommun
Viken/Bvtkq Øtotafd
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka