Ledigt jobb för röntgenläkare i Viken

Söker du ett stimulerande och utvecklande uppdrag? Sjukhuset är i behov av en läkare för att stärka upp verksamheten.

Avdelning för bilddiagnostik, sjukhussektionen, har cirka 60 anställda. Vi utför bilddiagnostik och bildstyrd behandling av sluten- och öppenvårdspatienter remitterade från primär- och specialistsjukvård.

Sjukhuset har högt kvalificerade specialister inom kirurgiska, medicinska, ortopediska, gynekologiska, anestesi-, intensivvårds- och operativa ämnen samt en stor förlossningsavdelning. Vi tar hand om plastikkirurgi, överviktskirurgi och ett äldremedicinskt kompetenscentrum för den västerländska befolkningen (områdesfunktioner).

Låter detta som ett uppdrag för dig? Tveka då inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Att jobba som röntgenläkare via Agila

Trivs du med att arbeta som röntgenläkare men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för läkare som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Att ta läkararbete i Viken

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Markus Örn
Markus Örn / Konsultchef
Viken
Faktaruta
Uppdragsgivare
Jæpov bbc, Cøwsduq
Tidsperiod
49-4 (2023)
Efterfrågad kompetens
Radiologi/bild- och funktionsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Sisltakjcv Fqxcft-gibo jbp gdf gici Tyysacg
Region/kommun
Viken/Oæash
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka