Bemanningsarbete för allmänläkare i Vindeln

Nu har vi ett intressant och lärorikt uppdrag för dig som vill arbeta inom primärvården! Vill du känna arbetsglädje och yrkesstolthet? Då är detta ett uppdrag just för dig! Här blir du en del av ett kompetent team som tillsammans erbjuder en god vård.

Patienterna kommer i alla åldrar och har ett brett spektrum av hälsofrågor. Såväl drop-in besökande som planerade patientbesök förekommer. Du kan förvänta dig ett självständigt och utvecklande arbete i en trivsam arbetsmiljö med härliga kollegor.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbete.

Välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Läkararbete hos Agila allmänläkare

Att arbeta som läkare kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Läkaruppdrag i Vindeln

Välkommen till Älvarnas rike! Vindeln är en av 6 delar som bildar Umeåregionen. Vindeln erbjuder vacker och vild natur som erbjuder massor med sevärdheter och upplevelser. På vintrarna kan man åka hundspann i Granö. Det är en upplevelse för livet att glida fram bakom ett hundspann genom ett snöbeklätt vinterlandskap. Man kan välja mellan en kortare tur på 1,5 timma eller en liten längre på 3 timmar. En annan trevlig aktivitet är ”Historiesmakarna”. Det är en resa i tiden där maten är inspirerad av dåtiden men lagad av lokala råvaror i en modern gourmettappning. Alla gäster får först vackra tidsenliga kläder för att sedan gå tillsammans till Sjungaregården, där Historiesmakarna ska äga rum. Kvällens ända ljuskällor är levande ljus.

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Fredrik Östensson
Fredrik Östensson / Teamchef
Vindeln
Faktaruta
Uppdragsgivare
Loxcuco Ek
Tidsperiod
42, 48, 50, 52-1 (2024), 3 (2024)-11 (2024), 13 (2024)-15 (2024), 17 (2024)-18 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ygppgædop cc BRGMYWE
Region/kommun
Västerbotten/Vindeln
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka