Vi söker allmänpsykiatriker till uppdrag i Volda

Är du lockad av möjligheten att pröva på arbetslivet i Norge? Vill du bli en viktig del av ett skickligt team där högkvalitativ vård är i fokus? Då är detta uppdrag på den här avdelningen något för dig.

Här kommer du utföra arbetsuppgifter såsom psykodynamisk terapi, kognitiv terapi, EMDR, kort- och långtidsgruppterapi och läkemedelsbehandling.

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenhet inom liknande arbete

Att ta jobb som allmänpsykiatriker via Agila läkarbemanning

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Läkare hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som allmänpsykiatriker hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Att ta läkarjobb i Volda

I Volda, som ligger i den sydvästra delen av Norge finns Helse Sunnmøre sjukhus. Närmsta flygplats är Ørsta-Volda flygplats, Hovden som är en regional flygplats belägen mellan Volda och Ørsta i Norge. Hit tar man sig lätt med bil eller med någon av de direktanslutna bussarna som går till och från flygplatsen. Väl värt ett besök är vackra Volda kyrkan som har kallats "Katedralen i Sunnmøre". Det är en stor, vacker stenkyrka ritad av arkitekten Arnstein Arneberg. Här kan du njuta av Fresco målningar av Hugo Louis Mohr. Kyrkan används även för olika konserter, med sina goda akustik föra fantastiska konsertupplevelser. I Volda har du aldrig långt ifrån storslagen skidåkning, här kan du även besöka Volda alpine Centre som har två liftar.

Om Agila

Agila är ett bemanningsföretag som funnits sedan 2008. Vårt fokus är vård, omsorg och skola. Kundkretsen av vårdgivare sträcker sig genom hela Sverige och Norge. Vi strävar efter att vara en god samarbetspartner och vill att kunder och konsulter ska känna sig trygga. Om du arbetar som läkare på Agila får du en personlig kontaktperson som finns med dig före, under och efter ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Markus Örn
Markus Örn / Konsultchef
Volda
Faktaruta
Uppdragsgivare
Gtiqi pki, XVF
Tidsperiod
14-1
Efterfrågad kompetens
Barn- och ungdomspsykiatri eller Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Uvøikqryyybkod f dfhi GOCOS
Region/kommun
Møre og Romsdal/Volda
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka