Bemanningsjobb för geriatriker i Ystad

Letar du efter att givande arbete där du verkligen gör skillnad? Då är detta något för dig!

Denna mottagning har nu behov av fler medarbetare. Här utreds främst äldre personer med misstänkt kognitiv svikt. Som läkare arbetar du i tvärprofessionella team och ansvarar för kognitiv utredning och diagnostisering.

Tidigare erfarenheter inom liknande arbete är meriterande.

Tycker du detta låter som ett uppdrag för just dig? Skicka in din ansökan redan idag!

Varför ta läkarjobb via Agila?

Agila ska vara det självklara valet för dig som är läkare. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt läkaruppdrag.

Läkarjobb i Ystad

Ystads kommun har sedan 1991 varit känd som Kurt Wallanders hemstad i Henning Mankells kriminalböcker. Det var då den första boken om den numera världsberömde fiktive kriminalkommissarien Kurt Wallander kom. Snöra skorna och ta en filmpromenad. Kommunen vimlar av inspelningsplatser från flera olika filmer och tv-serier. Ystads sevärdheter och vackra omgivningar däribland 40 km kuststräcka, 300 korsvirkeshus och välkända restauranger som passeras längs vägen får du på köpet! Skåneleden är att rekommendera – mer än 100 mil fantastisk natur med vidunderliga klippvyer, långa vita stränder, över åsar och genom djupa vildmarksskogar.

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Ystad
Faktaruta
Uppdragsgivare
Vysjh rajwvyxb, Cmouyxirodn & Ycapotiovgrht
Tidsperiod
22-48
Efterfrågad kompetens
Geriatrik
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ebhhbqrew tæo gf dff ed Cmkvo
Region/kommun
Skåne/Ystad
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka