Psykolog sökes till arbete i Örebro

Nu söker vi dig, leg. psykolog som vill ha ett givande uppdrag inom elevhälsan.

Till uppdraget söker vi nu en psykolog som kan bidra med sin kunskap och erfarenhet. Här erbjuds du ett omväxlande arbete med goda möjligheter till att bredda din kompetens.

Uppdraget gäller arbete som skolpsykolog samt if-utredningar. Som psykolog bör man ha 3 års tidigare erfarenhet av arbete inom skola.

Att ta tjänst som psykolog via Agila

Trivs du med att arbeta som psykolog men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för psykolog som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Psykologtjänst i Örebro

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sahar Neshad
Sahar Neshad / Konsultchef
Örebro
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ilxhafjxl Mvwjyæivlv
Tidsperiod
13-14 (2026)
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Dtææiotqqre a ieg cg Qcxivxxwx
Region/kommun
Örebro/Jhdqaussc
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka