Ledigt jobb för psykolog i Örebro

Nu söker vi dig, leg. psykolog som vill ha ett uppdrag där du har möjlighet att arbeta förebyggande och främjande inom skolverksamhet.

Till uppdraget söker vi nu en psykolog som kan bidra med sin kunskap och erfarenhet inom handledning, konsultation och utredningar.

Uppdraget gäller under en längre period med start HT2023.

Vad innebär det att ta bemanningsuppdrag som psykolog

Vi vill vara det självklara valet för dig som arbetar som psykolog. Därför ser vi till att vara en arbetsgivare som alltid ser till dina önskemål och behov. Hos Agila får du en personlig kontaktperson som hjälper dig navigera mellan uppdrag. Vi ser till så att du har allt du behöver för att kunna göra ett bra jobb som psykolog. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter påbörjar sina uppdrag kort efter en kontroll av utbildning samt referenser. Vi ser fram emot din ansökan!

Örebro en spännande plats för psykologtjänst

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sahar Neshad
Sahar Neshad / Konsultchef
Örebro
Faktaruta
Uppdragsgivare
Uidæ Qjafyæcicy
Tidsperiod
31-22 (2025)
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Rtræ iqqyea idf he Fyqæ
Region/kommun
Örebro/Ufhå
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka