Vi söker psykolog till uppdrag i Östergötland

Trivs du med att arbeta på barn och ungdomspsykiatrin med möjlighet till både behandling och utredningsarbete? Då är detta jobb till för dig!

Här arbetar man i team för att erbjuda bästa möjliga vård till alla patienter. Som psykolog på BUP möter du barn och unga med olika bakgrund. Arbetet är omväxlande och ger stora möjligheter att utveckla din kompetens inom barn och ungdomspsykiatri.

Kund söker nu en psykolog med relevant erfarenhet inom barn- och ungdomspsykiatrin.

Att ta uppdrag som psykolog via Agila

Agila ska vara det självklara valet för dig som är psykolog. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt psykologuppdrag.

Psykologjobb i Östergötland

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Glayol Rouzveh
Glayol Rouzveh / Teamchef
Östergötland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Jjodli Ålrsolånykrd
Tidsperiod
48-52
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Tanyg Åkåqdy df ffggd Nyxcnæwjtw
Region/kommun
Östergötland/Qmbdwåftmj
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka