Bemanningsjobb för psykolog i Blekinge

Nu söker vi dig, leg psykolog som vill ha ett givande handledningsuppdrag!

Till uppdraget söker vi en psykolog som kan bidra med sin kunskap och tidigare erfarenhet av denna typ av arbete. Du ska ha arbetat med handledning tidigare för att vara aktuell för detta uppdrag.

Detta uppdrag berör handledning inom bl.a. MBT, KBT, ACT, EMDR och PDT i södra Sverige.

Att ta uppdrag som psykolog via Agila

Att arbeta som psykolog hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Blekinge en spännande plats för psykologuppdrag

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Gabriella Serindal
Gabriella Serindal / Konsultchef
Blekinge
Faktaruta
Uppdragsgivare
Nyhrcwbvvpu Vvjgom Krvymatr
Tidsperiod
8-18 (2025)
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Vewyncxbdta be cid fg Bgtvå
Region/kommun
Blekinge/Qjxvtlhcge
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka