Agila söker psykolog till psykologbemanningsuppdrag i Blekinge

Vi söker en kvalificerad psykolog för att ge handledning till medarbetare inom socialtjänst, stöd och boende, vård och omsorg samt utbildning. Handledningen ska erbjudas till chefer och medarbetare inom dessa områden och inkludera processhandledning, metodhandlednings samt ärendehandledning utifrån gruppens behov samt handledning av chefer.

Om du är intresserad av att bidra till utveckling och kvalitet, vänligen kontakta din närmsta kontaktperson på Agila för mer information.

Att ta uppdrag som psykolog via Agila

Trivs du med att arbeta som psykolog men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för psykolog som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Varför psykologjobb i Blekinge?

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Ronja Pettersson
Ronja Pettersson / Konsultchef
Blekinge
Faktaruta
Uppdragsgivare
Hljbso Umjutnpq, Wdmkdlknjm
Tidsperiod
48-24 (2025)
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Kvhhcl Yxwawxyh ehhcc Qadwaveabw
Region/kommun
Blekinge/Smgdtpuecl
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka