Bemanningstjänst för psykolog i Borlänge

Vill du ha ett spännande uppdrag där du får möjlighet att utveckla dina egenskaper som verksamhetschef inom vård- och omsorg?

Just nu söker vi en leg. psykolog med tidigare erfarenhet som verksamhetschef.

Uppdraget är på heltid och söker en person med minst 5 års erfarenhet av att leda andra chefer i politiskt styrd verksamhet (kommun eller region)

Varför ta psykologtjänst via Agila?

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som psykolog hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Borlänge en spännande plats för psykologtjänst

Nästan 95% av befolkningen i kommunen bor i centralorten Borlänge, Ornäs och Torsång är två andra tätorter i kommunen om man tar dom i storleksordning. Kommunen i sydöstra delen av Dalarna ligger precis vid Dalälven och orterna som växte fram under 1800-talet har präglats av järnvägar och industrier. I kommunen är det aldrig långt till vildmarken för den som söker stillhet eller fysiska utmaningar. Inom 20 min från centrala Borlänge finns till exempel Romme Alpin, Äventyrsgruvan Tuna Hästberg och fantastiska naturisbanor på sjön Runn. God mat hittar du i restaurang Lilla Parken eller Äteriet och i Dalarnas Venedig - Torsång, hittar du pärlan Torsångs Café med sin fantastiska miljö precis vid Dalälven.

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sahar Neshad
Sahar Neshad / Konsultchef
Borlänge
Faktaruta
Uppdragsgivare
Alvkægvn dlrgyg - Ssndplhsfk
Tidsperiod
22-52
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Mdbcæihn hycqod efbdc Rvpnæwnt
Region/kommun
Dalarna/Borlänge
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka