Agila söker arbetsterapeut till uppdrag i Dalarna

Nu söker vi dig som vill ha ett givande uppdrag inom psykoterapi. Här väntar ett spännande uppdrag som psykoterapeut där du får möjlighet att utveckla din kompetens. Du kommer att arbeta självständigt.

Du som söker detta uppdrag bör vara legitimerad psykoterapeut med erfarenhet att bedriva terapier på barn och unga.

Att jobba som arbetsterapeut via Agila

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som arbetsterapeut hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Dalarna en spännande plats för arbetsterapeutuppdrag

Om Agila

Är du arbetsterapeut och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sahar Neshad
Sahar Neshad / Konsultchef
Dalarna
Faktaruta
Uppdragsgivare
DnLi - Sxuwo
Tidsperiod
13-26
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut, Fysioterapeut eller Psykolog
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Lldandqåalqb bc ghb ca Xokoc
Region/kommun
Dalarna/Osof
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka