Psykolog sökes till uppdrag i Dalarna

Nu söker vi dig, psykolog som vill ha ett givande uppdrag inom neuropsykiatriska utredningar. Här väntar ett spännande uppdrag som psykolog där du får möjlighet att utveckla din kompetens. Du kommer att arbeta självständigt. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som psykolog inom NP-utredningar, såsom psykologisk testning och återgivning.

Du som söker detta uppdrag bör vara legitimerad psykolog med mist 3 års utrednings erfarenhet på barn inom psykiatrin.

Att ta bemanningsuppdrag som psykolog via Agila psykologbemanning

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som psykolog med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Psykologjobb i Dalarna

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sahar Neshad
Sahar Neshad / Konsultchef
Dalarna
Faktaruta
Uppdragsgivare
WxWx XF
Tidsperiod
5-22
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Patpuxwåeauf bb hha di Ofcuv
Region/kommun
Dalarna/Kfia
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka