Psykolog sökes till jobb i Dalarna

Nu söker vi dig, psykolog som vill ha ett givande uppdrag inom neuropsykiatriska utredningar. Här väntar ett spännande uppdrag som psykolog där du får möjlighet att utveckla din kompetens. Du kommer att arbeta självständigt. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som psykolog inom NP-utredningar, såsom psykologisk testning och återgivning.

Du som söker detta uppdrag bör vara legitimerad psykolog med mist 3 års utrednings erfarenhet på barn inom psykiatrin.

Psykologtjänst hos Agila psykolog

Agila ska vara det självklara valet för dig som är psykolog. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt psykologuppdrag.

Dalarna en spännande plats för psykologjobb

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sahar Neshad
Sahar Neshad / Konsultchef
Dalarna
Faktaruta
Uppdragsgivare
HrJv TF
Tidsperiod
22
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ofydustæwaqt ce aib bg Botmo
Region/kommun
Dalarna/Plfx
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka