Psykolog sökes till tjänst i Dalarna

Nu söker vi dig som vill ha ett givande uppdrag inom psykoterapi. Här väntar ett spännande uppdrag som psykoterapeut där du får möjlighet att utveckla din kompetens. Du kommer att arbeta självständigt.

Du som söker detta uppdrag bör vara legitimerad psykoterapeut med mist 3 års erfarenhet att bedriva terapier på barn och unga.

Att ta tjänst som psykolog via Agila psykologbemanning

Hos Agila har dina valmöjligheter aldrig varit större! Vi får ständigt in uppdrag för Psykolog inom både kommun, region och privata aktörer. Som konsult hos oss väljer du helt själv om du vill arbeta heltid, deltid eller endast helg. Som ett av Sveriges största bemanningsföretag inom vård och omsorg har vi något för alla.

Psykologuppdrag i Dalarna

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa psykolog. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Peter Nilsson
Peter Nilsson / Konsultchef
Dalarna
Faktaruta
Uppdragsgivare
Wefwcq Owltteu
Tidsperiod
5-26
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Wnybohcuxaædxj dg fecid Tpaub
Region/kommun
Dalarna/Wnhe
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka