Vi söker psykolog till psykologbemanningsuppdrag i Dalarna

Nu söker vi dig, leg. psykolog som vill ha ett givande uppdrag inom skolverksamhet.

Till uppdraget söker vi nu en psykolog som kan bidra med sin kunskap och erfarenhet. Här erbjuds du ett omväxlande arbete med goda möjligheter till att bredda din kompetens.

Uppdraget innebär arbete inom kommunen på ca 20%.

Att ta tjänst som psykolog via Agila psykologbemanning

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Psykolog hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som psykolog hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Psykologtjänst i Dalarna

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sahar Neshad
Sahar Neshad / Konsultchef
Dalarna
Faktaruta
Uppdragsgivare
Xnmrkhxxnhkq Rnxsgæqetu
Tidsperiod
36-52
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Rbvfwrhtg fd fdf gc Qymwqapfyxpo
Region/kommun
Dalarna/Unqcdjldkfoj
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka