Psykolog sökes till jobb i Dalarna

Nu söker vi dig, leg. psykolog som vill ha ett givande uppdrag inom skolverksamhet.

Till uppdraget söker vi nu en psykolog som kan bidra med sin kunskap och erfarenhet. Här erbjuds du ett omväxlande arbete med goda möjligheter till att bredda din kompetens.

Uppdraget innebär arbete inom kommunen på ca 50%.

Att ta jobb som psykolog via Agila psykologbemanning

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som psykolog. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta psykologarbete i Dalarna

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sahar Neshad
Sahar Neshad / Konsultchef
Dalarna
Faktaruta
Uppdragsgivare
Lnkolwolfnxg Vlxxvæiwsc
Tidsperiod
39-27 (2025)
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xggnpdflh bg ghi hh Nancocyyjhel
Region/kommun
Dalarna/Crucgbmpcesa
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka