Bemanningstjänst för psykolog i Gävleborg

Nu har vi ett spännande behandlingsuppdrag på en vårdcentral med start snarast!

Vi söker dig som är leg. psykolog och som har tidigare erfarenhet av att arbeta inom primärvård.

Journalsystem PMO - du behöver dock ej ha erfarenhet av detta sedan tidigare utan verksamheten kommer erbjuda upplärning.

Varför ta psykologarbete hos Agila?

Att arbeta som psykolog ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Psykologtjänst i Gävleborg

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Gabriella Serindal
Gabriella Serindal / Tf. Teamchef
Gävleborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Mnaxj Jædtjgaoyikm - Bcgeåh
Tidsperiod
24-44
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Tiaegdpdfuvoykp af ecddg Cæqjx
Region/kommun
Gävleborg/Eåcxg
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka