Ledigt jobb för psykolog i Halland

Söker du ett nytt uppdrag inom primärvården? Välkommen som psykolog till denna vårdcentral som erbjuder ett trivsamt och välkomnande arbetsklimat.

Här arbetar man i team för att erbjuda bästa möjliga vård till alla patienter. Som psykolog på denna arbetsplats kommer du arbeta med utvecklingsbedömningar samt föräldrakonsultationer på BHV-nivå. Som psykolog ansvarar du även för psykologiska interventioner, bedömningar och behandlingar för vuxna.

Leg psykolog. Erfarenhet av primärvård samt BVC-arbete premieras. Erfarenhet av journalsystemet VAS premieras.

Att ta psykologjobb som psykolog via Agila

Som psykolog hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Varför psykologjobb i Halland?

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Gabriella Serindal
Gabriella Serindal / Tf. Teamchef
Halland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Uænoyfqyæmx - Såyirqwruajgj Xowme
Tidsperiod
49-9 (2023)
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jånjgqfme dd cgiei Ckvfapwg
Region/kommun
Halland/Akidmwqt
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka