Agila söker psykolog till psykologbemanningsuppdrag i Halland

Nu söker vi dig, leg psykolog som vill ha ett givande handledningsuppdrag!

Till uppdraget söker vi en psykolog som kan bidra med professionsinriktad handledning för skolkuratorer på individ, grupp- och processnivå.

För detta uppdrag ska du ha erfarenhet av liknande uppdrag sedan tidigare.

Att ta uppdrag som psykolog via Agila

Funderar du på att söka nya karriärmöjligheter? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis vad du letat efter. Som psykolog hos oss har du stort utrymme att bestämma över ditt arbete och hitta uppdrag som passar just dig och dina behov. Vi hjälper dig hitta en arbetsplats som erbjuder utvecklande och meningsfulla arbetsuppgifter, där du kan känna dig uppskattad samtidigt som du får en ordentlig ersättning för det du gör. Agila är arbetsgivaren som finns där för dig, både inför, under och efter ditt uppdrag.

Varför psykologjobb i Halland?

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Gabriella Serindal
Gabriella Serindal / Tf. Teamchef
Halland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Agnwndavptw Rmxnvocw nlrrye
Tidsperiod
5-52
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Otvsolird rulsgs gcd ei Ynitjovm
Region/kommun
Halland/Firiffxn
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka