Psykolog sökes till arbete i Halland

Sedvanligt barnpsykiatriskt arbete på öppenvårdsmottagning. Bedömning, diagnostisering och behandling, enligt kliniska riktlinjer. Tjänstgöringsgrad 50-100%

Följande kompetens/erfarenhet efterfrågas:

Leg. psykolog, gärna specialist. Erfarenhet av barn och ungdomspsykiatri sedan tidigare.

Varför ta psykologtjänst via Agila?

Att arbeta som psykolog hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Halland en spännande plats för psykologuppdrag

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som psykolog hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Gabriella Serindal
Gabriella Serindal / Tf. Teamchef
Halland
Faktaruta
Uppdragsgivare
TST Ukjycfp
Tidsperiod
3-21
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jsåycåtwdåtoe ac G heb ga Pftywnj
Region/kommun
Halland/Bgibufi
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka