Bemanningsjobb för psykolog i Halland

Nu har vi ett spännande uppdrag som psykolog på BUP-mottagning. Här väntar ett varierande och omväxlande arbete där du får möjlighet att bredda din kompetens inom behandlingsarbete.

Målgruppen är barn- och ungdomar med blandade depressions- och ångesttillstånd. Flera har även neuropsykiatrisk funktionsnedsättning. Uppdraget gäller konceptualisering + kortare behandlingsinsatser.

Krav på KBT-kompetens och minst tre års erfarenhet av kliniskt arbete med psykoterapi. Du ska vara väl bevandrad i neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och ha erfarenhet av att arbeta med personer med NPF.

Att ta uppdrag som psykolog via Agila

Som psykolog hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Halland en spännande plats för psykologjobb

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som psykolog hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Gabriella Serindal
Gabriella Serindal / Tf. Teamchef
Halland
Faktaruta
Uppdragsgivare
MAS Onvynyhy
Tidsperiod
14-26
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Eklsehni hwjxddw fbf ec Gtulxnjo
Region/kommun
Halland/Hofeyjio
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka