Psykolog sökes till jobb i Halland

Nu söker vi dig som vill arbeta på deltid på en vårdcentral på västkusten!

Uppdraget innefattar utvecklingsbedömningar samt föräldrakonsultationer på BHV-nivå. Även psykologiska interventioner, bedömningar och behandling för vuxna.

Uppdraget utförs fysiskt på vårdcentralen.

Varför ta psykologtjänst hos Agila?

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som psykolog ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Att ta psykologjobb i Halland

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som psykolog hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Gabriella Serindal
Gabriella Serindal / Tf. Teamchef
Halland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Påebdchklnxqr Nshbæf
Tidsperiod
23-35
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Pniwæb oenkvek g bddie XPEOONPA
Region/kommun
Halland/Mddokp
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka